Nergens anders verkrijgbaar | Gratis verzending binnen NL > €70,- en naar BE & DE > €100,- | Verzonden binnen 2 werkdagen!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Aangenaam verrast - heren boxershort met zakken

  • Geplaatst op
  • Door Sjoerd Aerts
  • 0
Aangenaam verrast - heren boxershort met zakken

Vandaag wil ik mijn ervaring delen met de insulinepompvriendelijke boxershort van Pockwear die ik onlangs heb getest. Ik moet toegeven, ik heb deze boxershort met zakken behoorlijk uitgebreid getest. Zelfs met mijn redelijk grote Medtronic pomp ben ik aangenaam verrast over hoe goed deze op zijn plek blijft zitten. Je vergeet bijna dat de pomp er is!

Comfortabel van stof en pasvorm

Ik heb de boxershort met zakken uitgebreid getest, inclusief een grondige wasmachinebeurt. De boxershort kan het prima aan! Belangrijk detail: de stof voelt fijn aan en zit lekker. Persoonlijk ben ik een groot fan van het strakke model met pijpjes.

 

'Henk' week gedurende het testen niet van mijn zijde

Ik heb deze boxershort  's nachts gedragen en er 's ochtends lekker mee rondgelopen onder mijn ochtendjas. Gedurende die tijd zat mijn insulinepomp, Henk, trouw aan mijn zijde, links of rechts, afhankelijk van waar op dat moment de sensor van mijn pomp zat. Daarnaast past mijn pomp horizontaal en verticaal in het zakje!

 

Overdag draag ik mijn pomp meestal aan de zijkant met een riemclip, maar voor de test heb ik de pomp ook de hele dag in een van de zakken van de boxershort gedragen. Zowel met een nette pantalon als met een joggingpak was het eenvoudig om de pomp eruit te halen, ik haal de pomp echt alleen eruit met het eten om de KH in te voeren.

 

Veilig op de motor en op reis

Op de motor blijft de pomp stevig en veilig op zijn  plek. Ik ben echt fan hoor! Ik overweeg zelfs om er een paar extra te kopen. Misschien niet voor dagelijks gebruik, maar zeker handig om mee te nemen in mijn koffer tijdens het reizen.

 

 

Vergelijking met het verleden: zakken op de juiste plek

In vergelijking met andere boxershorts met zakken die ik had, zit de boxershort van Pockwear beter. Het nadeel van de vergelijkbare boxershort is dat de zakken van die boxer aan de voorkant zitten en te diep waren, waardoor mijn pomp los en laag hing. Die zakken zijn meer bedoeld voor een telefoon of portemonnee. Bij de boxershort van Pockwear zit de pomp hoger en gewoon beter, wat een opluchting is.

 

Toekomstige overwegingen

Ik denk wel dat met de komst van de nieuwe, kleinere pompen en de bediening vanuit een app, ik de boxershort mogelijk dagelijks ga dragen. De pomp kan dan bediend worden met de mobiele telefoon en zou je de pomp alleen nog zien met uit- en aankleden en als je je infuus moet wisselen.

 

Conclusie

Zelfs met mijn redelijk grote Medtronic pomp ben ik aangenaam verrast over hoe goed deze op zijn plek blijft zitten. Je vergeet bijna dat de pomp er is!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »