Nergens anders verkrijgbaar | Gratis verzending binnen NL > €70,- en naar BE & DE > €100,- | Verzonden binnen 2 werkdagen!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Tester aan het woord #1

  • Geplaatst op
  • Door K.S.
  • 0
Tester aan het woord #1

Toen ik het bericht kreeg of ik de slip met pockets wilde testen, was ik meteen enthousiast. Als gebruiker van de MiniMed 780G-insulinepomp heb ik altijd gezocht naar een geschikte plek om mijn pomp te dragen. Ik deel graag mijn ervaringen met deze slip. In deze blog vertel ik over het comfort, het gemak en de handige extra's die deze slip biedt.

 

Comfortabel en gemakkelijk:

Op een zondag in maart had ik een drukke dag vol beweging en ontspanning. Ik heb gelopen, gefietst, in de tuin gewerkt en zelfs een middagdutje gedaan. De maxi slip met zakken zat de hele dag comfortabel en ik merkte nauwelijks dat mijn insulinepomp erin zat. Tijdens al mijn activiteiten bleef de pomp in de maxi slip met zakken goed op zijn plek en viel hij er niet uit, zelfs niet tijdens bezoekjes aan het toilet. Bovendien draag ik normaal maat M en ook bij deze slip past maat M perfect.

 

Een positief aspect van de maxislip met zakken is dat het zakje ervoor zorgt dat mijn insulinepomp op zijn plaats blijft. Voorheen droeg ik de pomp voornamelijk in de voorzijde van mijn BH. De pomp gleed soms uit mijn BH, maar met de slip blijft hij netjes op zijn plek zonder dat het te strak zit.

 

Duurzaam en veelzijdig:

Ik ben ook zeer tevreden over het materiaal van de dames slip. Het blijft mooi zwart, zelfs na meerdere wasbeurten. Daarnaast ontdekte ik dat de zakjes in de slip ook handig zijn voor het opbergen van andere kleine voorwerpen, zoals muntjes, wanneer ik geen broekzakken heb in mijn bovenkleding. Dit is een leuke extra functionaliteit.

 

Conclusie:

De dames maxislip met zakken van Pockwear biedt niet alleen comfort en gemak, maar ook handige extra's. Ik zou anderen de slip aanraden, of het nu voor dagelijkse activiteiten is of voor een goede nachtrust.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »