Nergens anders verkrijgbaar | Gratis verzending binnen NL > €70,- en naar BE & DE > €100,- | Verzonden binnen 2 werkdagen!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Onbezorgd sporten met de Pockwear maxistring

  • Geplaatst op
  • Door Anouk Poiesz @dia_b_blog
  • 0
Onbezorgd sporten met de Pockwear maxistring

Ik mocht de maxistring met zakken van Pockwear uitproberen. Ik gebruik de t:slim X2 insulinepomp en heb de string tijdens het sporten getest. Pockwear is een nieuw merk dat het leven van insulinepompgebruikers gemakkelijker wil maken door onderkleding te bieden met een speciaal zakje voor een insulinepomp. Het leek mij daarom leuk om de proef op de som te nemen en de string van Pockwear in de danszaal uit te proberen. Lees je mee?

Uitdagingen tijdens het sporten

Ik draag mijn t:slim X2 insulinepomp meestal aan de rand van mijn broek, in mijn broekzak of bh. Maar tijdens het sporten zijn deze opties niet zo handig. Mijn kast ligt vol dansbroeken met zakken of hoge stevige tailles, maar de perfecte dansbroek waar ik lekker in kan bewegen mét mijn pomp, zit er nog niet bij. Vooral de broeken met zakken werken niet, ze zakken af en zitten daardoor helemaal niet lekker tijdens de les. Ook de variatie aan sportbh’s levert nog niet de perfecte oplossing; ze zijn strak en mijn pompje, hoe klein ook, past er dan gewoon niet lekker bij.

 

Het leek mij daarom leuk om de proef op de som te nemen en de string van Pockwear in de danszaal uit te proberen. 

 

Looks en comfort van de Pockwear maxistring

Oké, allereerst de looks: de string heeft een hoge taille en een diepzwarte kleur. Het kruisje is van badstof en er zit zowel een zakje aan de linker- als rechterbinnenkant. Het zakje is ruim, mijn pomp; de t:slim X2 past er gemakkelijk in, zelfs met de case eromheen. De stof voelt soepel en oogt een beetje shiny. De string valt op maat. Eerste reactie is positief!

 

Gemak en bewegingsvrijheid tijdens het dansen

Voor mijn dansles kies ik ervoor om de pomp uit het hoesje te halen. Ik kan mijn t:slim X2 zowel verticaal als horizontaal in het zakje kwijt, maar kies voor verticaal; dat oogt het mooist. Tijdens de warming-up blijft de pomp goed op z’n plaats. Ook met springen maak ik me geen enkele zorgen. Dat begint goed! Tijdens het dansen heb ik mijn pomp gelukkig niet zo vaak nodig, maar omdat ik mijn bloedsuiker aflees op het schermpje van de pomp moet ik hem toch af en toe even ‘uit mijn ondergoed vissen’. Dit voelt de eerste paar keer wel een beetje gênant. Gelukkig gaat het gemakkelijk en is het zo gepiept. Bij een toiletbezoek moet ik wel goed opletten dat mijn pomp niet uit het zakje valt. Beide zijn glad en doordat je het broekje omlaag doet, verliest het wat aan stevigheid. Snel maar weer naar de danszaal!

 

Conclusie

Zowel tijdens de choreografie als de cooling down ben ik erg tevreden. Mijn pomp blijft goed zitten onder mijn broek, mijn favoriete dansbroek wel te verstaan! Want nu Pockwear voor mijn pompje zorgt, kan ik weer gewoon die fijne dansbroek die zo lekker zit, zonder zakjes of andere pompgerelateerde poespas, aantrekken!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »