Nergens anders verkrijgbaar | Gratis verzending binnen NL > €70,- en naar BE & DE > €100,- | Verzonden binnen 2 werkdagen!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Mijn persoonlijke ervaring met de dames maxislip met zakken.

 • Geplaatst op
 • Door F.M.
 • 0
Mijn persoonlijke ervaring met de dames maxislip met zakken.

Als mede-eigenaar van Pockwear ben ik trots op ons eerste product: de dames maxislip met zakken. Ontdek in deze blog wat dit product voor mij persoonlijk betekent.

 

De maxislip met zakken biedt talloze voordelen voor mij:

 

Een uitvinding voor de nacht: Voor mensen zoals ik die 's nachts een insulinepomp nodig hebben, is de maxislip voor mij een absolute uitvinding. Het feit dat het zakje de pomp op zijn plek houdt, betekent dat ik ongestoord kan slapen. Geen gedoe meer met een pomp die in de weg zit of een infuus dat verstrikt raakt. Bovendien is het zakje perfect gepositioneerd, zelfs als ik op mijn zij slaap, heb ik geen last van mijn insulinepomp als ik deze in de maxislip met zakken draag.

 

Comfort en vertrouwen, de hele dag door: De stof van de slip voelt heerlijk zacht aan op mijn huid. Het comfortniveau is hoog en ik merk nauwelijks dat ik de insulinepomp draag als ik de slip met zakken draag. Zowel bij dagelijkse activiteiten als bij het sporten en slapen merk ik geen belemmeringen!

Dankzij de twee zakjes kan ik kiezen in welk zakje ik de pomp draag, afhankelijk van waar mijn infuus is geplaatst.

 

Bovendien geeft het mij het zelfvertrouwen dat ik alles kan dragen zonder dat mijn insulinepomp erg zichtbaar is. Of ik nu een pantalon, een rokje of een jurkje draag, de slip met zakken zorgt ervoor dat ik mij comfortabel en zeker voel in elke situatie.

 

Conclusie:

De maxislip met zakken biedt mij persoonlijk comfort en vrijheid, zowel overdag als 's nachts. Het geeft me het vertrouwen dat ik alles kan dragen en doen zonder me zorgen te maken over mijn insulinepomp. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over de dames maxislip met zakken als ik ben. Ik geloof dat deze slip jullie ook dezelfde voordelen kan bieden en ik nodig jullie uit om het zelf te ervaren.

 

Reacties

 1. Feline Maatje Feline Maatje

  Hallo Jeane,

  Wat leuk dat je interesse hebt. De zakken in de slip hebben platte afmetingen van ten minste 11 bij 8 cm. Ik weet niet hoe groot jouw glucosesensor/meter is (welke je gebruikt), maar hoogstwaarschijnlijk moet dat wel passen!

  Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
  Mocht je verdere vragen hebben, laat het dan gerust weten.

  Groetjes Féline

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »