Nergens anders verkrijgbaar | Gratis verzending binnen NL > €70,- en naar BE & DE > €100,- | Verzonden binnen 2 werkdagen!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Tester aan het woord #2

  • Geplaatst op
  • Door L.v.L.
  • 0
Tester aan het woord #2

Als gebruiker van de MiniMed 780G-insulinepomp heb ik de dames maxislip met zakken mogen testen. Na meer dan twee maanden gebruik deel ik graag mijn bevindingen in deze blog. Ik vertel je over mijn persoonlijke ervaringen en waarom ik deze slip van harte aanbeveel aan andere insulinepompgebruikers.


 

Comfort en functionaliteit:

Als het op comfort aankomt, heeft de maxislip met zakken mijn verwachtingen overtroffen. Het materiaal voelt aangenaam aan op mijn huid en ik draag hem onder zowel leggings als broeken. Het zorgt ervoor dat mijn insulinepomp niet in de weg zit en ik nauwelijks merk dat ik hem draag tijdens mijn dagelijkse activiteiten. Bovendien valt de slip voor mij als maat XL-drager perfect op maat.

 

Een van de belangrijkste voordelen van de damesslip met zakken is dat mijn insulinepomp stevig op zijn plaats blijft zitten. In het verleden had ik met de clip regelmatig het probleem dat de pomp per ongeluk loskwam, maar met de slip is dat verleden tijd. Ik heb de slip ook getest tijdens het fietsen en ik ben blij om te zeggen dat de pomp veilig in de zakken blijft zitten, zonder enig ongemak.

 

Discreet en onopvallend:

Een groot pluspunt van de maxislip met zakken van Pockwear is dat ik mijn pomp discreet en onopvallend kan dragen. Dit geeft me de vrijheid om te dragen wat ik wil en ik merk niet eens dat ik de pomp bij mij draag!

 

Conclusie:

Als insulinepompgebruiker raad ik de dames maxislip met zakken van Pockwear van harte aan. Het biedt het comfort dat ik nodig heb, het houdt mijn insulinepomp veilig op zijn plaats en geeft me de vrijheid om me onbezorgd te bewegen. Of je nu op zoek bent naar een betere draagoplossing of gewoon meer comfort wilt ervaren, de maxi slip met zakken is een goede keuze en beveel ik dan ook zeker aan!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »